Modele mbulesa me grep

Modele lettre de motivation cantine scolaire
February 19, 2019
Modele spalinowe radom
February 20, 2019

Modele mbulesa me grep

Vetëm DISA nga gishtat e secilës doré i binden 66-vjeçares Shpresa Krasniqi e paralizuar në të Errësira Trupin. Por Kaq i duhen për të mbajtur në Duar grepat me të cilët punon çentro, mbulesa, bluza e çfarë i Probajmo në mendje. Nëna e pesë fëmijëve është e detyruar të qëndrojë në karrocë prej 26 vjetësh, por NUK i është dorëzuar fatkeqësisë. “Plan Albania” e mbështeti këtë Grup, Duke u ofruar trajnime të ndryshme për punë në bujqësi, ndihmesën e grave në prodhimet bujqësore, marketing dhe menaxhim, por Ndihma më e Madhe, sipas Shpresës, gjatë këtij Projekti u DHA në krijimin grupit të Punës për prodhimet artizanale me grep. Mbulesa ne këtë Stil u pëlqen me se shumti dashamirëseve te detit dhe atmosferës verore. Me këtë Element Tekstili do te sillni ne dhomën e gjumit Boten ujore, guaska, oktapod ETJ. Punën me grep AJO e ka marrë me Vete Kudo që ka shkuar ashtu si shumica e grave Shqiptare që bëjnë pajë, por më 1990 PASI Lindi fëmijën e pestë, një vajzë të cilës IA ka vënë emrin Kushtetua, Shpresa u paralizua. “Jeta është parcelle të papritura. Unë e Kam jetuar vështirë. E internuar në kohën e diktaturës.

E paralizuar në kohën e demokracisë. Por, NUK u përkula “, thotë Shpresa. Pas paralizës, Puna me grep Ishte e vetmja me të cilën AJO Mund të ndihmonte Familjen e SAJ. Prej asaj KOHE në 26 vjet AJO ka krijuar, bashkë me shoqet e SAJ PA Fund MODELE. Hysgjokaj, ashtu si pjesa tjetër e Myzeqesë, njihet kryesisht për prodhimet në sera. Fshati ndodhet në masivin e kodrave, Rreth 20 kilométra nga Lushnja në krahun verior të qytetit. Gratë punojnë përkrah burrave në bujqësi në shumicën e ditës, ndërsa në kohën e lirë DISA prej Tyre punojnë me grep. “U bashkuam DISA gra që punonim me grep. Qëndronim bashkë dhe punonim. Kemi krijuar mijëra MODELE Pune artizanale “, thotë Shpresa. AJO thotë se gratë Tani besojnë që me punimet që kanë bërë Mund të hapin një ekpozitë, madje besojnë se përmes pneu Mund të bëhen ndihmë për të tjerë. Duam të ndihmojmë njerëz në nevojë “, thotë AJO për BIRN.

Mbulesa e krevatit ne stilin Botanik do te sjelle ne dhomën e gjumin freskinë e sezonit pranveror. Bime, Insekte, Lule pikturojnë krevatin si një fushe me Lule. Dhoma e gjumit Merr një pamje fshatareske, e pastër dhe e freskët pikërisht siç e kërkon sezoni i ri. Lojërat e ngjyrave i Japin Karakter dhe personalitet mbulesës se krevatit. Me Kontraste te pastra si AJO bardhe e Zi APO me gradient te ndryshme. Ngjyrat do ta bëjnë dhomën tuaj te gjumit me te vërtet unike dhe intime. Mbulesa e krevatit shume ngjyrëshe me fantaszi do te jete një Element dallues ne një Dhome moderne. Mbulesa një ngjyrëshe është e thjeshte, Elegante, e rafinuar me Pak fjale zgjedhja ideale për çdo Dhome gjumi. Zgjedhja një ngjyrëshe është e Sigurt dhe NUK ne t`u zhgënjejë.

Shoqatën e kanë krijuar në vitin 1998 me ndihmën e “plan Albania”, i Cili u PATI siguruar Edhe një zyrë pranë ish-Komunës dhe i mbështeti për DISA vite, por Tani gratë e vijojnë vetë punën dhe Vendi ku mblidhen Tani është shtëpia e Shpresës, PASI Komuna UA Mori pas zyrën që u kishte lënë. Aroma e freskët e luleve ndjehet ne mbulesën pranverore me fantazi lulesh, ideale për dashamirëset e një Atmosfere te ngrohte dhe relaksuese.

Comments are closed.